Voor wie is de GLI niet bedoeld?

De onderstaande exclusie criteria hebben wij opgesteld om ervoor te zorgen dat de mensen die toetreden tot het GLI-programma ook echt de doelen kunnen behalen die zij voor ogen hebben. Indien een van de onderstaande punten op jou van toepassing is adviseren wij je om met je huisarts te kijken naar een ander programma. Wij verwachten dat een programma met fysieke ondersteuning mogelijk beter aansluit bij jouw wensen.

Binnen Ancora hanteren wij de volgende exclusie criteria:

• BMI  <25 of ≥ 40kg/m2
  • (Gedrags)problemen die groepstherapie belemmeren
  • Er wordt verwacht dat u als deelnemer zelfstandig met de app en wearable overweg kan tijdens het programma.
  • Besturingssysteem: Het is belangrijk dat uw telefoon een android 10> versie of IOS 14> versie heeft. Indien uw telefoon niet aan deze eisen voldoet kan dit zorgen voor problemen met de mobiele applicatie die wij helaas niet kunnen oplossen. Wij kunnen namelijk alleen de versies daarboven ondersteunen. Voor deelname is dit dus wel een vereisten.