Wat zijn enkele populaire voorbeelden van wearables?

Enkele populaire voorbeelden zijn smartwatches (bijvoorbeeld Apple Watch, Fitbit, Garmin, Polar)

Het is in de Ancora app mogelijk om direct verbinding te maken met de volgende wearable merken

• Apple Health
  • Fitbit
  • Garmin
  • Polar
  • Oura
  • Withings
  • Google Fit
  • Freestyle libre (wearable voor monitoren suikerwaardes in het bloed)

Indien u zelf een wearable heeft die hier echter niet op de lijst staat is het mogelijk om deze via een ''third party'' app uw wearable te koppelen aan uw Google Fit (Android) of Apple Health (IOS). Vervolgens selecteert uw in de Ancora app Google Fit of Apple Health om de data overdracht te starten.