Welke tijdsinvestering vraagt het programma van mij?

Het programma duurt twee jaar. Gemiddeld zul je er de eerste zes maanden ongeveer 10 tot 15 minuten per dag mee bezig zijn. Daarbij gaat het om coaching sessies, oefeningen en het gebruik van de digitale weegschaal, wearable en mobiele app om je vooruitgang bij te houden. In de tweede fase van het programma na zes maanden komt de dagelijkse tijdsinvestering op ongeveer 5 minuten uit.

Denk hierbij aan de volgende activiteiten

• Het lezen van en reageren op diverse content zoals opdracht – en kenniskaarten
  • Het invoeren van enkele gezondheidsparameters zoals gewicht of middel omtrek
  • Deelnemen in de groepschat
  • Neem deel aan 22 van de 26 online groepsessies en maandelijkse individuele coachinggesprekken.
  • Chat wekelijks met je individuele coach
  • Beantwoord vragen in de mobiele app en vragenlijst
  • Het dagelijks vragen van activiteitenmonitors (wearables) om o.a. stappen te registreren in de mobiele app

MicrosoftTeams-image (59)MicrosoftTeams-image (60)