Wat gebeurt er nadat ik een probleem heb gemeld?

Het bug rapport wordt beoordeeld door de klantenservice en vervolgens gedeeld met het ontwikkelteam. Het ontwikkelteam gaat met de bug aan de slag en hoopt dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Als het probleem opgelost is en getest is wordt dit middels een nieuwe releaseversie van de app naar de gebruiker gebracht.

Let op: Het kan soms meerdere releases duren voor een probleem is opgelost, niet elke probleem is direct in één keer op te lossen.