Voor wie is de GLI bedoeld?

De GLI is bedoeld voor mensen met overgewicht of obesitas die risico lopen op gezondheidsproblemen zoals diabetes type 2 en hartziekten.

De volgende mensen komen in aanmerking voor een gecombineerde leefstijlinterventie van Ancora die vergoed wordt uit de basisverzekering:

1. Volwassenen met overgewicht BMI ≥ 25 kg/m2) en een extra risicofactor (risicofactoren voor Hart en Vaatzieken, Diabetes Mellitus Type 2 of slaapapneu of artrose)
  2. Volwassenen met obesitas (BMI ≥ 30 kg/m2).
  3. Volwassenen met voldoende motivatie om deel te nemen aan een twee jaar durend programma.
  4. Leeftijd minimaal 18 jaar oud en maximaal 75 jaar oud.
Let op uw besturingssysteem: Het is belangrijk dat uw telefoon een android 10> versie of IOS 14> versie heeft. Indien uw telefoon niet aan deze eisen voldoet kan dit zorgen voor problemen met de mobiele applicatie die wij helaas niet kunnen oplossen. Wij kunnen namelijk alleen de versies daarboven ondersteunen. Voor deelname is dit dus wel een vereisten.