Kan ik wearables aan de mobiele app koppelen?

De Ancora mobiele app werkt met een reeks van wearable apparaten van Fitbit, Garmin, Withings, Oura, Polar enz. Je moet beschikken over een actieve mobiele applicatie van de wearable fabrikant. Om je apparaat te koppelen aan de Ancora mobiele app, ga je in de ancora app via Instellingen -> Apparaten en apps -> [selecteer logo van uw wearable om in te loggen], kunnen gebruikers machtigingen inschakelen om hun activiteit en gezondheidsgegevens naar de Ancora app te schrijven. Dit is ook mogelijk via Apple Health (alleen voor iOS-apparaten) of Google Fit.