Kan ik mijn auto parkeren bij de Health Studio in Amsterdam?

Ja! Je kunt gratis parkeren in de parkeergarage ‘Parkeergarage Houthavens’. Deze ligt direct onder de studio. Neem een kaartje om de ondergrondse parkeergarage te betreden en parkeer je auto in de paarse zone. Er is een lift en trappenhuis in de paarse zone (de liftingang ligt aan de achterkant van de garage). Om toegang te krijgen tot de trap/ingang, selecteer Ancora Health Studio op de intercom en bel aan. Ga naar de eerste verdieping. Bij binnenkomst wordt gevraagd of je de parkeerplaats hebt gebruikt. Geef je parkeerticket aan de Ancora-host. Hij/zij zal je kaartje scannen, zodat je na je afspraak de parkeergarage kunt uitrijden.