Ik heb een probleem met mijn wearable wat kan ik doen?

Koppelen van de wearable

Indien het koppelen van de wearable problemen oplevert zijn we benieuwd of u het volgende al hebt geprobeerd?

1. Is de telefoon verbonden met internet?
  2. Heeft u hetzelfde account gebruikt om de wearable te koppelen aan de Ancora health app, als het account dat je hebt aangemaakt op de fabrieksapp zelf?
  3. Is de wearable volledig opgeladen? Indien de wearable niet is opgeladen is het mogelijkheid dat bepaalde functionaliteiten niet goed werken op dat moment.
  4. Heeft u de Ancora app toestemming gegeven om gebruik te maken van bepaalde functionaliteiten van de telefoon? Indien dit niet het geval is kunt u bij instellingen onder het kopje ‘App Beheer’ dit aanpassen.

Indien de bovenstaande punten geen oplossing bieden dan neem contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag op weg.

Ik heb mijn wearable verbonden maar ontvang/zie geen data in de app?

Moment dat je geen data ontvangt kan dat aan een aantal zaken liggen. Laten we eerst de belangrijkste punten controleren:

• Staat de bluetooth op je wearable en op je telefoon aan?
  • Heb je de fabriek-app van de wearable geïnstalleerd op je telefoon en is deze gekoppeld aan je wearable? (Bijv. Garmin = garmin connect, Apple = Apple health kit) Dit kun je doen door in de ancora app bij instellingen onder databronnen de voor jou relevante app te selecteren en te connecten.
  • Zie je wel data in de fabriek-app ?
  • Heb je bij het connecten in de Ancora app hetzelfde account gekoppeld als het account dat je gebruikt in apple health kit? (Heb je hetzelfde emailadres gebruikt)

Let op: om de data overdracht te triggeren is het belangrijk regelmatig de ''fabriek-app'' te openen op je telefoon, naast de ancora app. Dit zet namelijk de data overdracht in gang.

Indien het bovenstaande nog geen oplossing biedt, neem dan contact (linken contactpage) op met customer care.

Heb je vragen over de opties de opties die jouw wearable jou als gebruiker biedt?

Er zijn nogal wat wearables op de markt tegenwoordig en de specificaties van de wearables verschillen nogal. Kijk dan eens op de website van de fabrikant van de wearable. Daar staat alle informatie over wat je precies met de wearable kunt doen en wat niet.

Garmin

Fitbit

Apple watch

Polar

Withings

Oura