Ik heb een probleem met inloggen.

Vervelend om te horen dat het inloggen niet goed lukt. Heb je een probleem met inloggen op de webpagina of op de mobiele applicatie.

Webpagina app.ancora.health

Indien het niet lukt om in te loggen op de webpagina van Ancora is er direct onder de inlog knop een knop met '' Paspoort vergeten / Forgot your password'' . Door deze optie te selecteren krijg je een email met een nieuw tijdelijk wachtwoord.

Mocht deze optie nu niet goed werken, neem dan contact op met de Customer care service van Ancora.

Mobiele applicatie Ancora Health

Het inloggen op de mobiele applicatie is alleen mogelijk als je ook één gezondheidsprogramma toegewezen hebt gekregen. Indien dit niet het geval is dan kun je ook geen gebruik maken van de mobiele applicatie.

Na het downloaden van de app wordt direct na het open gevraagd je gebruikersgegevens in te voeren. Mocht je deze gegevens niet meer weten. Het emailadres dat bij ons bekend is is de gebruikersnaam, het wachtwoord kun je direct onder de inlog knop een knop met '' Paspoort vergeten / Forgot your password'' resetten . Door deze optie te selecteren krijg je een email met een nieuw tijdelijk wachtwoord.

Mocht deze optie nu niet goed werken, neem dan contact op met de Customer care service van Ancora.