Hoe wordt persoonlijke begeleiding geboden in een digitaal GLI-programma?

Persoonlijke begeleiding wordt geboden via chatberichten, persoonlijke coaching (video), online groepssessies en gepersonaliseerde feedback in de app.

SLIMMER powered by Ancora gebruikt digitale middelen (videobellen, chat met individuele coach, groeps-chat, e-health lessen en trackingtools) om het protocol te ondersteunen.

Het aantal menselijke contacturen (tijdsbesteding door gecertificeerde coaches) is in de digitaal ondersteunde implementatie gelijk aan de “offline uitvoering” (de reguliere, fysieke implementatie van SLIMMER-protocol).

Naast de 1-op-1 coaching en groepscoaching (die volledig online worden uitgevoerd), maken alle deelnemers kennis met, en worden ze begeleid naar relevante hulpverleners en offlineactiviteiten in hun regio zoals beschreven in het erkende SLIMMER-protocol.