Hoe meld ik een probleem met mijn app?

Je kunt een probleem melden bij de klantenservice van Ancora health door te bellen met het nummer +31(0)88-1002323 (op werkdagen tot 13:00) of per mail naar gli@ancora.health.

Wat moet ik opnemen in mijn bug rapport

Het helpt ontzettend als je de volgende informatie gereed hebt of kunt delen met ons voor het rapporteren van de bug.

• Wat is het probleem waar je tegen aanloopt
  • Hoe komt het probleem tot uiting?
    • Je start de applicatie op en klikt op …. vervolgens gebeurt het volgende of werkt het volgende niet.
    • Mocht jezelf iets ondernemen om het probleem om te lossen is het handig om dit te delen. Bijvoorbeeld het opnieuw opstarten van de app of opnieuw inloggen.
    • Benoem ook eventuele zaken die spelen buiten de app om en je probeert, bijvoorbeeld het aan en uitzetten van de wifi. Ook is het handig om de punten van (link naar vraag 2 bugreporting te checken)
  • Welke versie van de app heb je op het moment? Je kunt dit terugvinden in de app zelf onder instellingen --> app informatie
  • Welke telefoon merk gebruik je en welke model is de telefoon?

Indien mogelijk maak een screenshot of een video van het probleem en deel deze met het klantenserviceteam