Hoe kan ik me aanmelden voor de GLI van Ancora?

Het aanmelden voor de GLI verloopt altijd via een officiële verwijzing van de huisarts of medisch specialist. Na de doorverwijzing wordt de verwijzing intern beoordeeld op basis van de gestelde criteria. Zie ook Voor wie is de GLI bedoeld

Indien de deelnemer voldoet aan de eisen wordt hij of zij uitgenodigd voor een intakegesprek met een van onze coaches. Als dit gesprek succesvol is afgerond wordt er een account aangemaakt voor jou in de Ancora app en wordt het programma aan jou toegewezen. Meer informatie volgt na het creëren van het account en bij de intake zelf.