Hoe kan ik de app downloaden en installeren?

De app kan worden gedownload vanuit de app-store van jouw smartphone (bijvoorbeeld de App Store voor iOS of Google Play Store voor Android) en geïnstalleerd worden volgens de instructies.

Het downloaden van de app heeft pas zin wanneer je een Ancora account hebt en een programma toegewezen hebt gekregen, dan weten we namelijk wat voor jou het beste werkt en krijg je gepersonaliseerde inhoud te zien.

Play store link

App store link