Help mijn app lijkt te crashen

Super vervelend dat je app lijkt te crashen, maar is het zeker een crash? Laten we het even dubbel checken. Het ontvangen van een melding dat de app niet reageert (zie afbeelding) wil niet direct zeggen dat de app crasht. Het kan ook een prestatie probleem van de telefoon zelf zijn.

Hoe kun je dit controleren:

• Andere apps om mijn telefoon zijn deze ook traag? (prestatie)
  • Heb ik meerdere programma's tegelijk draaien op mijn telefoon waardoor het werkgeheugen mogelijk vol zit? (prestatie)
  • Worden alle andere apps die je gebruikt ook ineens afgesloten en loopt je telefoon vast (crash)
  • Heb ik wel internetverbinding op mijn telefoon?

Indien het probleem zich blijft voordoen neem dan contact op met onze klantenservice.